Vores kreativitet

Vi har fingeren på både trenden og din bundlinje

Det kræver en konstant føling med moden og de nyeste trends at holde sig aktuel hos sine forbrugere. Det får du hos os. Vores inhouse designafdeling har således hele tiden antennerne ude i jagten på styles og tendenser, der kan oversættes til nye kollektioner for vores kunder. Ny forretning. Og mere bundlinje.Vores trendspotting og inspiration står på fire ben

 1. STORE CHECKING
  Flere gange om året rejser vi ud til modens mekkaer i både Europa og Asien for at mærke pulsen, hente inspiration og fylde kufferten med prøver på både kommercielle bestsellere og trendskabende boblere inden for overtøj.

 2. WORLD’S GLOBAL STYLE NETWORK (WGSN)
  Direkte adgang til verdens førende trendspottere hos WGSN sikrer os (og dig) maksimal føling med den internationale modescene. Lige nu. I morgen. I næste sæson. Og så videre.

 3. BLOGGERE
  Vi følger hele tiden de mest toneangivende modebloggere – så du ikke behøver at gøre det.

 4. VIA DESIGN (TEKO)
  Med hovedkontor i Herning er vi helt tæt på en af skandinavisk modes vigtigste rugekasser, VIA Design. Herfra udklækkes nogle af Europas førende tekstildesignere, og vi har derfor (næsten) altid en eller flere designstuderende tilknyttet vores trendafdeling.

Lad os løfte jeres design

Et samarbejde med Auluna Private Label åbner døren til vores kreative univers og tilhørende services. Det betyder bl.a., at vi sætter os grundigt ind i dine brands, dine kollektioner, dine salgskanaler og dine målgrupper.

Vores trendafdeling udvikler og præsenterer løbende moodboards, colorboards og konkrete forslag til nye styles for hver sæson. Alt sammen med et proaktivt mindset og meget gerne i en tæt og tillidsfuld dialog med jeres egne designere og/eller indkøbere.

© 2020 
Auluna Private Label ApS
Cypresvej 10, DK-7400 Herning  – Danmark